Drömmer du om att skriva böcker?

 

Vill du gå skrivarkurs och jobba hemifrån? Sitta vid köksbordet i morgonrocken? Skriva efter att du nattat barnen? Ta med dig kursen på café eller till biblioteket? Kanske även ge bort en skrivarkurs i present till någon. Nu håller jag min tredje skrivarkurs på distans den 10 april och den kostar bara 400:-. Passa på att anmäla dig!

Det blir 13 skrivarkursmejl fördelat på 3 dagar, och ytterligare några dagar då jag läser era texter. Diskussion och övningar inom sluten facebookgrupp. Större skrivarövningar skickas per mejl.

Drömmer du om att bli författare?

Vill du veta mera om processen kring att skicka in till bokförlag? Vill du ha hjälp att kicka igång din skrivarglöd? Saknar du självförtroendet för att låta andra läsa dina texter?

Se materialet som en kursbok. Inom facebookgruppen kan vi lära känna varandra och diskutera era skrivövningar. Via mejlen ska ni skicka in era uppgifter. Jag ger ingen lektörutlåtande men kommer att ge mina egna reflekterande åsikter. Ungefär som en recensent. Alla kursdeltagare kommer att få läsa varandras texter, se det som en övning att våga lämna ifrån sig texter. Men är frivilligt.

Skrivarövningar och fantasiövningar för att kicka igång fantasin och kreativiteten. Ni får också en inblick i ett författarskap och min egen erfarenhet av förlagsbranschen. Alla får möjlighet att ställa frågor. Teman blir: Barnböcker, kärleksromaner, thriller/deckare och självbiografi. Vill du fråga något? Anmäla dig? Betalning sker via swish eller bankgiro.

Kontakta mig på juhlin.sanna@gmail.com

10 april är kursstarten för denna omgång men framåt våren gärna fler kurser om efterfrågan blir stor. Välkommen med din anmälan!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0