Drömmer du om att bli författare? Gå min skrivarkurs!

Hur kan jag som stavar fel och skriver konstiga formuleringar eller särskrivningar kunna hålla en skrivarkurs?

 

Min skrivarkurs är mer för dig som vill skriva men aldrig kommer igång. Min förhoppning är att genom min egen historia kunna stötta och peppa dig till att våga tro på dig själv. Här får du en inblick i hur det egentligen är att vara författare. Du får en chans att träffa likasinnade under trevliga former. Du får skrivarövningar och en chans att kicka igång fantasin som finns inom dig.

Jag har sedan tidigare hållit två skrivarkurser på Medborgarskolan i Sundsvall och en kurs i ABF. Sedan hösten 2014 håller jag nu egna skrivarkurser med eget koncept och material. Är du intresserad och bor i närheten av TIMRÅ eller Sundsvall/Härnösand? Läs då detta nedan:

 

Drömmer du om att bli författare? Vill du veta mer om hur det är att vara författare? Hur man skickar till bokförlag? Eller funderar du på att trycka din bok själv? Vad bör man tänka på? Vill du få bättre självförtroende och slutföra dina bokprojekt? Träffa likasinnade och ha bokdiskussioner, enklare skrivarövningar och möjlighet att kicka igång fantasin och det egna skrivandet?

Ibland kan man tycka att skrivarkurser låter så avancerade och att man inte ens vågar anmäla sig till en sådan fast intresset finns. här har du chansen att få motivationen till ditt egna skrivande och att umgås under enklare former. Lyssna på Sanna Juhlins väg till författarskapet så skapas förhoppningsvis egna idéer och inspiration. Allt är möjligt.

 

Vi träffas under en helg på Företagshuset på Terminalvägen 30 i Timrå. Kaffe/te med smörgås ingår i priset vid varje gång. Kostnad: 1100:- inkl. moms Start fredag den 13 februari klockan 17.00-19.30 Lördag 10-15 Söndag 10-15

 

Anmälan görs senast den 5 februari 2015 till; juhlin.sanna@gmail.com Delbetalning kan ske. Hälften betalas till bankgiro sista januari och andra delbetalningen den sista februari. Uppbackning och respons följer två till tre veckor via mejlen efter helgkursen. Max 10 deltagare och minst 6 stycken. Välkomna!

 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0