Uppmärksammad i media och skrivkurs på G


Finns fortfarande platser kvar till mina skrivarkurser på distans och som kostar endast 400:-. Är ni intresserade så mejla mig på juhlin.sanna@gmail.com. Scrolla ned i texten för att se kursbeskrivning innan.
 
Vill också säga STORT TACK till Dagbladet som uppmärksammar mitt författarskap idag genom att skriva om mig i tidningen. Tack för alla år <3 Kommer att sakna tidningen. Om några dagar tvingas de lägga ned verksamheten.
 
Ni kan läsa artikeln genom att klicka HÄR.
 
Skrivarkurs via distans! Drömmer du om att bli författare?
Vill du veta mera om processen kring att skicka in till bokförlag? Vill du ha hjälp att kicka igång din skrivarglöd? Saknar du självförtroendet för att låta andra läsa dina texter? Nu kan du för 400:- gå min skrivarkurs på distans. Instruktion, föreläsning & kursuppgifter kommer via mejlen. Se det som en kursbok. Därefter kommer jag ha en sluten facebookgrupp där vi diskuterar uppgifter och lär känna varandra.

Via me...jlen ska ni skicka in era uppgifter. Jag ger ingen lektörutlåtande men kommer att ge mina egna reflekterande åsikter. Ungefär som en recensent. Alla kursdeltagare kommer att få läsa varandras texter, se det som en övning att våga lämna ifrån sig texter. Men är frivilligt. Krav är dock att alla anmälda är delaktiga eller försöker vara det.

Skrivarkursen pågår under en helg, och jag går igenom dag för dag det som ska göras men kursen blir säkert förlängd en vecka så alla ska hinna avsluta sina övningar. Skrivarövningar och fantasiövningar för att kicka igång fantasin och kreativiteten. Ni får också en inblick i ett författarskap och min egen erfarenhet av förlagsbranschen. Alla får möjlighet att ställa frågor. Teman blir: Barnböcker, kärleksromaner, thriller/deckare och självbiografi. Vill du fråga något? Anmäla dig? Betalning sker via swish eller bankgiro. Kontakta mig på juhlin.sanna@gmail.com

De grupper ni kan välja mellan är: Grupp 1 som startar fredagen den 27 februari är fullsatt men en till går att klämma in om ni är snabba nog.

Grupp 2 som startar fredagen den 6 mars och Grupp 3 som startar fredagen den 27 mars. Välkommen med din anmälan!

 

Här sitter jag och förbereder min distanskurs i helgen. Ska bli sååå roligt.

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0