Skrivarkurs på distans för endast 400:-

Japp, nu kör jag igång min skrivarkurs via distans. Anmälningar har redan börjat droppa in.
 
Drömmer du om att bli författare? Vill du veta mera om processen kring att skicka in till bokförlag? Vill du ha hjälp att kicka igång din skrivarglöd? Saknar du självförtroendet för att låta andra läsa dina texter?
 
Nu kan du för 400:- gå min skrivarkurs på distans. Instruktion, föreläsning & kursuppgifter kommer via mejlen. Se det som en kursbok. Därefter kommer jag ha en sluten facebookgrupp där vi diskuterar uppgifter och lär känna varandra.
Via mejlen ska ni skicka in era uppgifter. Jag ger ingen lektörutlåtande men kommer att ge mina egna reflekterande åsikter. Ungefär som en recensent. Alla kursdeltagare kommer att få läsa varandras texter, se det som en övning att våga lämna ifrån sig texter. Men är frivilligt. Krav är dock att alla anmälda är delaktiga eller försöker vara det.

Skrivarkursen pågår under en helg, och jag går igenom dag för dag det som ska göras men kursen blir säkert förlängd en vecka så alla ska hinna avsluta sina övningar. Skrivarövningar och fantasiövningar för att kicka igång fantasin och kreativiteten. Ni får också en inblick i ett författarskap och min egen erfarenhet av förlagsbranschen. Alla får möjlighet att ställa frågor.
 
Teman blir:
Barnböcker, kärleksromaner, thriller/deckare och självbiografi.
 
Vill du fråga något? Anmäla dig? Betalning sker via swish eller bankgiro 1-5 dagar innan kursstart. Kontakta mig på juhlin.sanna@gmail.com

De grupper ni kan välja mellan är:
Grupp 1 som startar fredagen den 20 februari
Grupp 2 som startar fredagen den 27 februari
Grupp 3 som startar fredagen den 27 mars.
Välkommen med din anmälan!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0