Mina syskon!


De här tavlorna hänger på väggen hemma hos min mor. Vi är 5 syskon i familjen och helsyskon. Vi står i samma ordning på bilden nedanför. Den bilden gjorde vi en förstoring på och gav till vår mor i 60 års present i höstas.
 

Det är jag Sanna, längst till vänster. Född 1970, sedan kommer Åsa född -75, Morgan född -81, Marcus född -87 och Ida född -95. Vår pappa dog 1998 så de två yngsta var inte så gamla då. Vi tre som är äldst har barn och bor alla i Söråker. De andra två bor i närheten och tillsammans med sina kärlekar.
 
Vi är nog alla konstnärligt lagda av oss. Jag är författare. Åsa är illustratör och duktig på inredning. Morgan är väldigt påhittig då det gäller barnasinnet och kan hitta på fantastiska lekar med sina barn. Marcus spelar gitarr och sjunger. Ida har sinne för skönhet och inredning så jag tror nog hon kommer att jobba med det i framtiden. Vi är ytterst olika varandra men ändå lika.
Fascinerande det där med syskon. Tycker ni inte?
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0