Två nya barnböcker!

I somras släpptes min nya barnbok "Vampyrjägaren". En kapitelbok för barn mellan 8-12 år. Det är Mörkersdottir förlag som gett ut dem. De har också gett ut min roman "De Sömnlösa" sedan tidigare. Hanna Engkvist plockades fram ur ett 40-tal illustratörer som hörde av sig och ville jobba med mig. Det var jättetufft att välja men jag är så nöjd med Hanna och hon var så skicklig.
Vi fick jättebra recension från BTJ men jag hoppas fortfarande på att recensioner från tidningar och bokbloggare ska visa sig och att de blir positiva.
 

Innan sommaren tog vid så släppte jag också barnbilderboken "En rytande syster rymmer". Utgiven av Mogwai bokförlag. Det är som en större PIXI-bok i formatet och illustratören heter Henrik Tyrfors. Han var bland mina favoriter då förläggaren och jag skulle välja illustratör till Vampyrjägaren. Så när jag fick kontraktet på barnbilderboken så kontaktade jag Henrik och frågade om han ville göra bok med mig. Det ville han.
 

Är du intresserad av att RECENSERA någon av mina böcker och har en bokblogg eller skriver för en tidning så kontakta gärna mina bokförlag för rec.exemplar.
 
Vill du komma i kontakt med mig så är min mejladress: juhlin.sanna@gmail.com

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0