Stillsamma dagar!

 
Dotterns fina bokigelkott.
 
Ja, härhemma händer inte mycket och ändå sker det massor i kulisserna. En tråkig nyhet nådde mig i början av veckan men jag försöker omvandla den till något bra. Måste bara föra lite förhandlingar först men sedan blir jag nog tvungen att släppa nyheten. Vill bara göra om den till en god nyhet först.
 
 
Omslaget till "Vampyrjägaren", barnboken som ska släppas under våren, ska visas offentligt till veckan. Jag är så nöjd med det. Väntar bara på sista ordet från förläggaren. Väntar varje dag på svar från bokförlag kring en del manus som är ute för granskning. Önskar mig ett nytt kontrakt!
 
 
Men nu tänkte jag lägga in lite fler bloggtips för dig som gillar att kolla runt.
LÄSTIPS kan ni läsa bokrecensioner för barn och AV barn. Det är Lucas och hans vänner som recenserar där.
 
Är ni intresserade av psykologi och personlig utveckling tycker jag ni ska kika in på Christina Gustavsons fina blogg. Hon har skrivit en hel del böcker och gett ut på eget förlag med det fina namnet Joelsgårdens förlag.
 
Ni kommer dit genom att klicka HÄR.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0