Fina kollegor på Facebook!

Det finns så många hjälpsamma människor på FACEBOOK. Älskar verkligen detta forum som är ovärderligt för mig som yrkesförfattare men också för att man finner så många fina vänner. Jag lade ut en tråd på Författare på Facebook och fick genast gensvar och tips på saker man kan göra för att marknadsföra sig. I mitt fall gällde det min skrivarkurs på distans som jag brinner så mycket för just nu.
 
Jag hade min allra första distanskurs i helgen och det var så roligt och gick så bra. Responsen har varit positiv och jag vill gärna fortsätta med detta. Blir stor skillnad från att behöva ha höga kursavgifter för att täcka lokal, fika och bensinkostnader. Plus all tid jag får vara ifrån familjen. Här kan både jag och deltagarna jobba hemifrån.
 
En som hörde av sig var Monic Arvidson W som bland annat skrivit "Minnas hemlighet" som jag en gång i tiden har recenserat på Barnboksprat. Monic har en fin hemsida om sitt eget skrivande men där hon gärna tipsar om andra kulturella event och författare.
 
Och titta vad fint Monic har tipsat om min skrivarkurs på sin sida - klicka HÄR.
Tack för det!
 
Vill du också tipsa om min skrivarkurs eller intervjua mig kring mitt författarskap på din blogg - kontakta mig på juhlin.sanna@gmail.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0