Jag skriver och läser...

 
Det är oerhört tufft att vara egenföretagare.
 
Sedan jag tog klivet från starta eget bidrag och ut till min egen försörjning så kan jag ärligt säga att det varit många sömnlösa nätter. Jag undrar ibland vad jag egentligen sysslar med men ibland har man bara ett val - det här är mitt liv. Den jag är och vill vara. Jag vill sköta mig själv. Jag vill vara min egen. Så därför kämpar jag vidare.
 
Efter så många reklamutskick i början av året så ger jag nu upp. Det går inte att tjata ihjäl skolorna att boka mig som författare men det känns så tråkigt när man oftast bara bemöts med tystnad. Så många skolor runt om i länet och liksom ingen har intresse eller ekonomi att boka mig till ett författarbesök. Det känns...ledsamt...men jag hoppas det ska lossna. Ni är så välkomna att boka mig ska ni veta - jag kommer på stört och pratar med era elever och visar upp hur jag blev författare som.
 
Tusen tack till Söråkers skola och Solens skola som gjorde så många bokningar i höstas. Nu har jag kanske två skolor i Härnösand på gång som är intresserade men Sundsvall och resten av Timrå....HALLÅ??? Här finns jag. För kontakt så finns jag på juhlin.sanna@gmail.com
 
Ansökan till Författarfonden är ivägskickad. Får se om man blir beviljad ett stipendium till sommaren. Det skulle vara ren och skär lycka. Jag har i helgen läst lite böcker. Skrivit en recension på www.barnboksprat.se där jag recenserar barn- och ungdomsböcker tillsammans med många fler recensenter. Annars skriver jag på bok nr 2 i en tänkt serie och väntar på svar från en massa bokförlag. Snart är det dags för litt.festen i Umeå dit jag är inbjuden som barnboksförfattare. Det ska bli kul!
 
Glöm inte att jag har skrivarkurser på distans just nu. 27 februari är fullbokad men jag har satt in kursgrupper också den 6 mars och den 27 mars. Scrollar ni ned i bloggen så hittar ni nog inlägget med utförligare beskrivning på kursen som bara kostar 400:-
 
Ni får ha det så gott!
Kram!
SannaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

sannajuhlin.blogg.se

Gift tvåbarnsmamma från Söråker som är författare & egenföretagare. Jag är utgiven med både barnböcker och romaner för vuxna. Gör gärna författarbesök på skolor & bibliotek. Här skriver jag om mitt liv och min karriär.

RSS 2.0